DIENSTEN

Freelance copywriter

Op zoek naar iemand die jouw verhaal, dienst of product op de juiste manier weet te verwoorden? Ik zoek in mijn teksten altijd naar de juiste tone-of-voice én zorg dat ze SEO geoptimaliseerd zijn. Of je nu een persbericht wilt laten schrijven, een goede ‘over ons’-pagina of gewoon alle teksten op je website uit handen wilt geven. (lees meer)

Freelance blogger

Zoek je iemand die namens jouw organisatie blogposts voor je website kan schrijven om je SEO-positie te verbeteren en/of je bereik te vergroten? Of wil je juist advies over het opzetten en inrichten van een online platform? Ik help je graag met het opzetten en uitvoeren van een contentkalender! (lees meer)

Freelance eindredacteur

Heb je al wel teksten op papier of op je website staan, maar ben je er niet helemaal tevreden over? Ik ga graag stuk voor stuk alles voor je na en check je teksten op spelling en grammatica, zorg dat het een logisch verhaal wordt én dat het lekker wegleest. (lees meer)

Social media expert

Op zoek naar iemand die relevante en pakkende content maakt voor jouw social media kanalen? Ik creëer posts die voor meer conversie zorgen, interactie opwekken en op organische wijze nieuwe volgers trekken. (lees meer)

PR-advies

Met 5 jaar PR-ervaring op zak geef ik nu graag anderen advies over hoe ze hun eigen PR het beste aan kunnen pakken. Dat kan door middel van 1-op-1 sessies, maar je kunt nu ook in je eigen tijd een online PR-cursus gaan volgen! (lees meer)