OVER

Ten eerste: welkom! Ik ben Chantal Schram, een freelance content creator uit Het Gooi die schrijft, redigeert en corrigeert. Heel erg online savvy en met ruim vijf jaar werkervaring in de leisure industrie.

Over mij in het kort: persoonlijk, betrokken en laat graag mijn handjes wapperen. Ik ben nogal informeel en to the point (zowel verbaal als in mijn teksten) en doe graag meerdere dingen tegelijk. Veel mensen zien dat als iets negatiefs, voor mij werkt dat top: het houdt me scherp en maakt me des te creatiever. Dat is onder meer te zien op mijn blog, Reisdoc.nl, maar ook in de verschillende klussen die ik de afgelopen jaren heb gedaan.

MIJN ERVARING

Ik ben afgestudeerd als journalist en antropoloog: nieuwsgierigheid, schrijven en sociale skills zijn mij dus met de paplepel ingegoten. Tijdens mijn studie startte ik al met mijn eerste blogs en na een kleine omweg bij de televisie ben ik me ook gaan focussen op copywriting en PR. Vijf jaar lang in dienst als PR-adviseur en copywriter bij onder meer TravelBird, Cherry LAB en Den Haag Marketing, maar sinds augustus 2017 focus ik me volledig op het creëren van (online) content en het geven van PR-advies.

HIER KAN IK JOU BIJ HELPEN

Je kunt bij mij terecht voor advies over en het uitvoeren van:

⇒ Bekijk ook mijn portfolio.

CONTACT

Mocht je meer informatie willen, laat het vooral weten! Je kunt me mailen op info@chantalschram.nl, maar ik ben ook bereikbaar via Twitter en Linkedin. Ik spreek graag een keer met je af onder het genot van een kop koffie of een schaal bitterballen!